Mis niets van Koningsdag met glasvezel

Mis niets van Koningsdag met glasvezel

Ons koningshuis kent een lange geschiedenis en is tot op de dag van vandaag nog steeds ontzettend populair onder de Nederlandse bevolking. In de tijd dat koningin Wilhelmina ons land regeerde werd een jaarlijkse feestdag in het leven geroepen om ons koningshuis te vieren. Jarenlang vond Koninginnedag plaats op 30 april, maar sinds de kroning van koning Willem-Alexander is 27 april Koningsdag. Net als veel Nederlanders wil je vast niets missen van deze feestdag. Met glasvezel kan je gebruik maken van super snel internet, zodat je alles goed kan volgen.

Met je smartphone op de vrijmarkt

Traditiegetrouw vind je op de meeste plaatsen in Nederland tijdens Koningsdag een vrijmarkt. Je oude spullen kunnen op deze manier voor een paar euro van eigenaar wisselen. Met glasvezel check je waar de vrijmarkt in jouw buurt is. Als je met een kleedje klaar wil zitten moet je er namelijk wel vroeg bij zijn. Aangezien bijna alle vrijmarkten ’s ochtends zijn bestaat de kans dat je het bezoek van de koning aan een plaats in Nederland mist. Maar dankzij glasvezel kan je vanaf je kleedje gewoon de tv uitzending volgen. Zo kan je geld verdienen en tv kijken op hetzelfde moment.

Het koningshuis bekijken met glasvezel

Het is dus geen probleem om op locatie de tv uitzending met het koninklijk huis te volgen dankzij glasvezel. Het is ieder jaar weer leuk om te zien wat de leden van ons koningshuis dragen. En of de prinsesjes er allemaal bij zijn. Met glasvezel kan je razendsnel zien hoe Maxima er dit jaar uit ziet en welke met spelletjes de koning meedoet. De bewoners van de plaats die de koninklijke familie mag ontvangen doen altijd hun uiterste best om er een vrolijk feest van te maken. Van dit jaarlijkse volksfeest hoef je dus dankzij glasvezel geen moment te missen.

Snel checken waar de leukste activiteiten zijn

Zo rond het middaguur lopen de meeste vrijmarkten op hun einde en stopt de tv uitzending over de koninklijke familie. Gelukkig is dit niet het einde van Koningsdag, want de hele dag door zijn er allerlei activiteiten bij jou in de buurt. Met glasvezel check je direct waar het volgende event is. Zo zijn er in veel plaatsen podia met gezellige muziek en springkussens voor de kinderen. Met glasvezel kan je super snel zien wat het programma voor de hele dag is, zodat je je geen moment hoeft te vervelen met Koningsdag.

Geef een reactie