Top 4 kleding voor zij die van simpel houden!

Top 4 kleding voor zij die van simpel houden!

Heb jij weleens gehoord van het merk ‘balr’? Ik in ieder geval tot nu toe nog niet. Het is een kledingmerk dat sinds 2013 al met groot succes rondgaat! Ik heb de naam even opgezocht en de kleren bekeken. Daar zag ik dat ze naast het aanbod van geweldige en unieke kleding ook andere items aanbieden, zoals tassen, petten en schoenen. Naar vernomen is hun merk gebaseerd op de kleding van professionele voetballers. Ik vind het cool dat het een echt Nederlands merk is ik aanschouw een bescheiden collectie. Begrijp me niet verkeerd, want persoonlijk ben ik er grote voorstander van om kleding lekker subtiel en simpel te houden. Van mij hoeft het niet zo spectaculair. Hou jij juist wel van lekker opvallende kleding? Dat is natuurlijk prima! Ga er lekker voor zitten en dan zal ik jou mijn favoriete top 4 aan items van Balr laten zien!

‘Brand Metal Logo Polo Shirt Black’

Dit poloshirt is echt ideaal als je een maatje smaller bent. Er wordt ook  beschreven dat het ‘slimfit’ is. Natuurlijk kan je het ook prima dragen als je een ander postuur hebt. Ik vind de zwarte kleur van dit polo heel sportief en basic en zo’n persoon ben ik in het dagelijks leven ook over het algemeen. Mij zul je ook niet snel zien in een 4-sterren restaurant.

‘Brand Metal Logo Polo Shirt’

Ter terugkoppeling op het vorige kledingstuk: dit is een polo dat er ook geschikter uitziet voor iedereen die een breder postuur heeft. Bij deze polo is dus ook geen ‘slimfit’ in de beschrijving aanwezig. Deze polo is tevens voorzien van een zwarte kleur en vrijwel dezelfde print. Ik vind dit polo lekkerder zitten dan de ‘slimfit’-versie, omdat deze wat ruimer valt bij mijn schouders.

‘Brand Shirt White’

Dit is gewoon een heerlijk neutraal T-shirt waarbij hooguit de zwarte letters van Balr opgezet zijn. Het materiaal waar het T-shirt van gemaakt is, bevat 100 procent katoen. Katoen is mijn favoriete materiaal omdat het naar mijn ervaring een goede balans kent tussen warm en koel. Ook is het fijn dat dit materiaal maar een beetje kan uitrekken, maar niet zo erg als stretch kleding.

‘Useries Classic Backpack Black’

Dit is een typische rugtas van Balr en behoort zeker tot een van de vaste items die je van Balr zou moeten hebben, als het aan mij lag. Het is wederom weer een simpel ontwerp met een krachtig logo van Balr er op. Dit vind ik echte mannelijkheid en vind ik ook echt passen bij Balr.

Geef een reactie