Vakantie in het kleine Nederland

Vakantie in het kleine Nederland

Het is weer tijd voor een vakantie! En dit keer vieren we vakantie in ons eigen kleine kikkerlandje. Een vakantie in Nederland lijkt voor sommigen een saaie bestemming maar ik zal je verzekeren dat het dat allesbehalve is. Nederland is een volwaardig vakantieland en zeker als inwoner zul je tijdens een vakantie het land op een nieuwe manier ontdekken. Lees je mee?

De grote steden

Zo is het leuk om de grote steden aan te doen tijdens een vakantie. Heel veel Nederlanders zijn nog nooit in de hoofdstad geweest! Kun je dat geloven? Misschien behoor je zelf ook wel tot deze groep mensen. De hoofdstad is het zeker waard om even te bezoeken. Maar er zijn nog meer interessante steden in Nederland. Denk aan de havenstad Rotterdam of misschien de domstad Utrecht.

Binnendoor en in de natuur

Heb je niet zo'n zin om je tussen grote menigten in de steden te begeven? Dan wil je wellicht juist langsgaan in verschillende kleine Hollandse dorpjes of je wil de Hollandse natuur verkennen. We zijn immers maar een klein landje maar we hebben heel veel prachtige natuurgebieden.

Actie en/of ontspanning

Afhankelijk wat je wil doen in de vakantie, kun je je vakantiebestemming hierop aanpassen. Ga jij voor actie en wil je juist veel doen in de vakantie? Dan zoek je wellicht het Veluwe gebied in Nederland op. Maar als je juist wilt uitwaaien aan de kust, is een vakantiepark Noordwijk de ideale bestemming.

Samen of met de familie

Ook is het een vraag of jullie met het hele gezin op pad gaan of bijvoorbeeld enkel met de partner. Dat zal de keuze voor de accommodatie ook beïnvloeden. Ingeval van het laatste zijn er hotels in Hoofddorp te vinden die enorm leuk zijn. Daarnaast ligt Hoofddorp vlak bij de hoofdstad en kun je dus zo op en neer voor een dagtripje.

Zo geboekt

Wellicht wil je voor de herfstvakantie nog op pad. Aangezien de herfstvakantie in de meeste regio's volgende week begint, kun je beter nu alvast beginnen met plannen. Gelukkig is dat heel erg eenvoudig tegenwoordig. Op een website boek je binnen een paar stappen een hotel zodra je iets gevonden hebt wat je aanspreekt. Het mooie aan de vakantie in Nederland is dat daarmee het meeste van de reis al geregeld is. Je hoeft in ieder geval geen vliegtickets te boeken. Ik wens je in ieder geval alvast een hele fijne vakantie!

Geef een reactie