Floris van Bommel

Floris van Bommel

Mannen blijven het lastig vinden om de juiste schoenen te vinden. Logisch is het wel, voor mannen is het aanbod nog steeds minder dan voor vrouwen. Op internet kun je wel meer mannenschoenen vinden dan in de winkel overigens. Toch blijft het aanbod klein.

Gelegenheden

Voor vrouwen is het simpel, bij een bruiloft een leuk jurkje en een mooie hak er onder, doordeweekse werkdag een spijkerbroek met sneakers of laarsjes. Voor mannen werkt dit helaas anders. Nette schoenen voor een man is een te breed begrip. Je komt al vaker uit bij de Italiaanse lakschoenen uit of bij een sneaker. Gelukkig kun je tegenwoordig prima een overhemd combineren met nette sneakers maar toch is een nette schoen altijd handig voor een sollicitatie of een net feest. Als voorbeeld kan ik Floris van Bommel nemen. Zij hebben in hun assortiment zowel nette schoenen als sneakers. Floris van Bommel is speciaal gemaakt voor mannen met het bovenstaande probleem. De sneakers kun je in een gekke kleur kiezen maar zeker ook gewoon in basis kleuren. Voor iedere man wel een passende schoen, zou je denken.

Wanneer je grote voeten hebt

Nog een heel bekend probleem bij mannen. De confectiematen in de meeste schoenenwinkels lopen maar tot 46. Boven maat 46 is het dus bijna onmogelijk om schoenen te kopen. Zeker de wat jongere mannen tussen de 20 en de 40 lopen hier behoorlijk tegenop. Als de winkels al een grotere maat dan 46 aanbieden, zijn het schoenen die je bij wijze van spreken aan je opa nog niet kunt verkopen. Floris van Bommel heeft een breed assortiment voor grote voeten. Met jouw maat 47 kun je bijna alle schoenen of sneakers bestellen van Floris van Bommel. Meestal is het aanbod wel groter via internet dan in de winkels waar Floris van Bommel wordt verkocht. Dit in verband met toch te weinig vraag voor grote maten. Wat je wel kunt doen is online het aanbod bekijken en vervolgens bellen naar verschillende winkels of zij hem in voorraad hebben.

Ontvangen en retour verzenden

Je kunt ook de gok wagen en de schoenen of sneakers van Floris van Bommel online bestellen. Wanneer de maat niet goed is of het toch niet helemaal jouw ding is ben je vrij om binnen 14 dagen kosteloos je pakket retour te zenden. Het bedrag van de schoenen krijg je gewoon teruggestort op je rekening dus je hebt in die zin niks te verliezen. Je kunt er ook voor kiezen om 2 of 3 maten te bestellen en kijken welke het beste zit. Je hoeft dan de maten die niet passen brengen naar het postkantoor. Easy toch?

Geef een reactie